Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μικροχημεία - Εργαστήριο Σύνθεσης DNA

Το εργαστήριο ΜΙΚΡΟΧΗΜΕΙΑΣ είναι ένα παραγωγικό εργαστήριο του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας (ΙΜΒΒ) του ΙΤΕ, μοναδικό στο είδος του πανελλαδικά, από το 1988.

Καλύπτει τις ανάγκες για συνθετικό DNA, όχι μόνο του ΙΜΒΒ, Ιατρικών Σχολών, Πανεπιστημιακών τμημάτων Βιολογίας και Χημείας, αλλά και πολλών πελατών πανελλαδικά (Πανεπιστημιακά ερευνητικά εργαστήρια, Νοσοκομεία, και άλλες ερευνητικές ομάδες).

Στο εργαστήριο ΜΙΚΡΟΧΗΜΕΙΑΣ συνθέτουμε υψηλής ποιότητας συνθετικά κομμάτια DNA, μήκους από 10 βάσεις έως 90 βάσεις (ολιγ/δια, probes, primers),  με ένα μηχάνημα σύνθεσης της εταιρείας MWG, το οποίο μπορεί να παρέχει 24 διαφορετικά ολιγ/δια (αλληλουχίες DNA)  ανά σύνθεση.

Τα συνθετικά ολιγ/δια, καθαρισμένα, ποσοτικοποιήμενα και λυοφιλοποιημένα, στέλνονται στους πελάτες μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες.

Το πλεονέκτημα του εργαστηρίου ΜΙΚΡΟΧΗΜΕΙΑΣ είναι η καλή αναλογία ποιότητας/τιμής και η ταχύτητα σύνθεσης – παραγωγής.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελία, επικοινωνήστε με την

Κα. Ευτέρπη ΚΑΡΠΕΛΗ – Υπεύθυνη εργαστηρίου

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: +30 2810 391152

© Copyright 2018 | FOUNDATION FOR RESEARCH & TECHNOLOGY - HELLAS | All rights reserved.